INSPIRATIVNÍ OBÝVACÍ KOLEKCE ROKU 2024

 

S letní náladou se probouzí i naše touha vdechnout interiéru do žil novou, prázdninovou energii. Odrůstáte i Vy svému starému vybavení a rádi byste se poohlédli po obměně obývacího pokoje? I solitérní kousek v zajímavých barvách může Váš interiér osvěžit a dodat mu vzpruhu, po které toužíte! Nechte se inspirovat našimi nejnovějšími obývacími kolekcemi, se kterými můžete vstoupit do druhé půlky roku 2024 s novou dávkou elánu a invence.
 

V těchto nových kolekcích naleznete nejrůznější kousky, které Váš obývací pokoj pozvednou nejen ve smyslu estetickém, ale i praktickém – zasluhuje si Vaše televize a elektronika důstojnější místo v podobě nového TV stolku? Trápí Vás, že Vaše dekorace v interiéru nevyniknou a zasloužily by si novou skleněnou vitrínu? Nebo potřebujete prostě jen rozšířit úložný prostor a uvažujete o nápadité komodě, odkládacím či konferenčním stolku, které by se tohoto pragmatického úkolu zhostili s patřičnou elegancí?  

Se všemi těmito zadáními si chytře koncipované obývací kolekce hravě poradí. Jsou navíc skvělým řešením zejména v případě, že hledáte odpověď na všechny tyto otázky najednou - kromě toho, že můžete jednotlivé kusy nakoupit odděleně, můžete si pořídit rovnou celou obývací sestavu. Vybavení Vašeho interiéru tak bude jednotné a prostor bude působit uspořádaně a elegantně. 

 

PŘÍRODNÍ TÓNY A NADČASOVÁ BAREVNÁ PALETA

V nových kolekcích roku definitivně odzvonilo umělým odstínům lakovaného dřeva nebo výrazným kovovým prvkům. Barevná provedení se drží jednoduchých a nadčasových odstínů, ve většině případů pohybujících se na škále bílé, béžové, černé a šedé. Tato neutrální paleta zajistí, že Vás nový nábytek příliš brzy neomrzí a bude se Vám dobře kombinovat s dalšími prvky v interiéru. Jemné tóny v interiéru působí útulně a budou Vás po každém dlouhém dni vítat vytvořením příjemně laděné odpočinkové zóny, která bude působit harmonicky. 
 

  

 

 

 


Kolekci Forest nabízíme ve dvou barevných variantách - eukalyptové zelenépískově béžové - které napodobují odstíny, se kterými se setkáváme ve volné přírodě. V kombinaci s jemným vzorkem rybí kosti a nadčasového dřevěného odstínem Vás tato série přenese přímo na lesní mýtinu. Elegantní akcent sérii dodávají drobné kovové úchytky, které v této kolekci zdůrazňují její nápaditý, avšak nadčasově univerzální styl. 

 

PŘÍSNĚ JEDNODUCHÉ TVARY A MINIMALISMUS

Pokud jsou Vašemu srdci blízké vzdušné, odlehčené interiéry, budete mít v následujícím roce opravdu z čeho vybírat. Momentálními favority ve světe obývacích stěn jsou jak mezi výrobci, tak i zákazníky přísně pravoúhlé tvary jak korpusů skříněk, tak i podnoží obývacího nábytku v těch úplně nejjednodušších, minimálně zdobených formách. Díky nim je prostor využit na maximum a s nábytkem můžete pracovat jako "s legem". Těsně k sobě doléhá, prostor díky němu působí celistvě, pravidelně a uspořádaně. 

 

KOUZLO SE SKRÝVÁ V AKCENTU A DETAILECH

Tam, kde však nové kolekce roku 2024 šetří při experimentování s tvary, vynahrazují si nápaditost zajímavými detaily a nenápadnými kontrastními prvky. Populární jsou jemně zdobená dvířka, nebo vysoké barevné nožky v černém či zlatém odstínu, jejichž největšími fanoušky nejsou pouze fanoušci minimalismu, ale také šťastní majitelé robotických vysavačů. Zatímco některé kolekce vsázejí na bezúchytový systém push-to-open, podporující celistvý design nábytku, jiné si hrají s tvary a barvami úchytek, které kolekcím propůjčují nápaditý detail. Jsou to právě tyto rafinované prvky, které moderním kolekcím dodávají jejich vytříbený styl, aniž by se vzdávaly zákazníky tolik žádané nadčasovosti a univerzálně elegantního stylu. 
 



 

 

 

 

 


 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elegantní Kolekce Nova je vyhotovena ve čtyřech barevných variacích, které doplňují úchytky a podnoží v černém nebo zlatém provedení, jehož pomocí můžete v interiéru snadno navodit elegantní atmosféru v moderním glamour stylu. Díky možnosti zvolit u prvků různá barevná vyhotovení můžete množství zlaté barvy v interiéru regulovat a rozhodnout se, nakolik v něm chcete dát prostor hravosti.

 

Nové trendy zkrátka vsázejí na minimalismus příležitostně opepřený drobnými výraznými prvky, které cílí na zkušené oko zákazníků s citem pro detail a láskou k nenápadné rafinovanosti. Pokud si však potrpíte spíše na robustní, klasicky či méně moderně laděný nábytek, rozhlédněte se také v našich dalších kolekcích (můžete si je vyfiltrovat podle žádaného stylu) - v naší nabídce se najde něco úplně pro každého.