OTEVÍRÁME PRO VÁS DALŠÍ PRAŽSKÝ SHOWROOM!


 

Navštívili jste již dříve náš pražský showroom v Hloubětíně, ale výstavní prostor se vám zdál zbytečně malý a přáli jste si, aby bylo možné prohlédnout si z naší nabídky více? I my jsme zatoužili po tom být Vám zase o něco blíže, a ukázat Vám v Praze více oblíbených kousků, než bylo doposud možné. Brzy jsme tak usoudili, že by bylo dobré pořídit prvnímu showroomu většího „bratříčka“. A ten je teď tady!
 



Netrvalo totiž dlouho a podařilo se nám najít ideální prostor vyhovující všem našim přáním: dostatečně velký, s moderním zázemím a příjemným interiérem, který poskytne originální prostředí pro naše sedací soupravy a dovede pro ně zajistit prostor, kde dostanou příležitost adekvátně zazářit:

Můžeme Vám tak s radostí oznámit, že v Praze si to nejlepší z našeho zboží můžete od 7.10. prohlédnout také na naší další, nové pobočce, a sice v pražské Libni! Nová pobočka je strategicky umístěná, díky těsné blízkosti libeňského vlakového nádraží a nedalekých tramvajových zastávek Harfa Kabešova se do showroomů můžete snadno vydat i bez auta.  



Showroom konkrétně najdete na adrese:
 

Čerpadlová 1034/2
Praha 9 

 



A jak to na novém showroomu vypadá?

S každým novým otevřeným showroomem propadáme stále většímu eklekticismu, a tak i na nové pražské pobočce organicky kombinujeme nejrůznější elegantní prvky. Fascinují nás přírodní motivy, které jsme oblékli do černých zlatých tónů v podobě zdmi prorůstajícího větvoví stromů a včelích pláství, a ty zkombinovali s bytelnými kovovými konstrukcemi a mramorem. Převážně černo-zlatě laděný interiér originálně kombinuje prvky industriálního glamour stylu a vytváří velmi sofistikovaný dojem, do kterého naše elegantní sedací soupravy podle našeho názoru zkrátka perfektně zapadají! 


 


Co všechno na nové pobočce najdete?

Kompletním seznamu vystaveného zboží najdete ZDE.

Čekají Vás tu nejen ty největší novinky roku 2024, které jsme pro Vás vybrali na zahraničních veletrzích, ale i dlouhodobě vůbec nejoblíbenější sedací soupravy, které v naší nabídce naleznete.  Naším oblíbeným trendem jsou stále populárnější modulové sedací soupravy, pomocí kterých si v interiéru můžete sestavit posezení přesně vyhovující Vašemu interiéru  - v nové prodejně Vám proto představujeme hned několik nových sedacích souprav tohoto typu - Dionizos, Tomino nebo Amaro.


 

Najdete zde ale i řadu dalších oblíbených modelů z naší nabídky, které jsme k vystavení zvolili pro pozitivní recenze našich zákazníků, a to jak tvaru L, tak i větší sedací soupravy tvaru U, nebo naopak úspornější a menší pohovky. Všechny modely si můžete v prodejně vyzkoušet a s pomocí našeho personálu vše nakonfigurovat do podoby ideální právě pro Vás. Mezi vystavenými modely právě najdete vůbec nejprodávanější sedací soupravy Plaza, Palladio, Baggio nebo Gandi.

 

 

Stále si nejste svou návštěvou jistí?

Pokud svou vysněnou sedací soupravu nevidíte v kompletním seznamu modelů právě vystavených na pobočce, který najdete aktualizovaný ZDE, nezoufejte, a přece prodejnu navštivte. Mezi největší přednosti našich showroomů totiž patří i široké spektrum vystavených vzorků potahových látek v tisících dostupných odstínů. Látky Vám, stejně jako sedací soupravy, ochotně přiblíží náš proškolený personál, který Vám je dá na dotek ozkoušet, na místě poradí s jejich výběrem a přiblíží všechny důležité vlastnosti potahů, které jsou pro Vás relevantní. Přiblíží Vám také blíže přednosti a funkce (nejen) vystavených sedacích souprav a pomůže Vám ujasnit si, co pro svůj domov přesně hledáte.

 

Přijďte k nám do prodejny načerpat inspiraci, třeba z ní spokojeně odejdete s úplně jinou sedací soupravou, než kterou jste si vyhlédli původně – protože to se prostě u nás na showroomech stává!