ZPÁTKY DO ŠKOLY

s novým vybavením dětského pokoje
 

Letní čas se nachýlil, a tak je čas odložit opalovací krémy, zmrzliny a plavky a usednout zpátky do školních lavic. O co sladší by pro Vaše dítka byl příchod ze školy domů, kdyby se mohly vracet do zbrusu nového pokojíčku? Pořiďte jim vybavení, které dá prostor jejich fantazii a vytvoří perfektní místo pro soustředění malých i velkých nezbedníků!

 

 

VEZMĚTE TO OD PODLAHY
 

Jak zajistit, aby bylo útočiště Vašeho potomka pro jeho vývoj co nejpodnětnější? Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud spolu jednotlivé kusy nábytku v jeho pokoji budou dobře interagovat a vytvoří esteticky jednotný prostor, který je nejen na pohled příjemný, ale hlavně promyšlený a maximálně funkční.


Přesně tak byly navrženy některé z našich kolekcí, které v dětském pokoji vytvoří perfektní klima podněcující fantazii a nespoutané hraní. Vytvořte s jejich pomocí krajinu jako z pohádky, kde si Vaše dítko může hrát na princeznu nebo zdolávat draka, nebo si prostě jen užívat hravou barevnost a rozličné tvary nábytku, který pro jeho fantazii vytvoří příjemné a bezpečné útočiště.

 

 



STŮL A ŽIDLE, ZÁKLADNÍ KÁMEN POKOJE
 

Láska k poznávání se v nás formuje od nejútlejšího věku a její rozvoj pokračuje při listování prvními knížkami a u plnění prvních, více či méně oblíbených domácích úkolů u pracovního stolu. Pohodlné pracovní místo je důležité pro vytvoření pozitivního vztahu k učení a nastavení příjemné atmosféry, ve které bude moci Vaše ratolest trávit kreativní čas se svými nápady a o samotě.

Součástí tohoto kvalitního zázemí je i pohodlná pracovní židle - a to taková, která bude nejen plnit svůj funkční účel, ale bude také zábavnánápaditá, tak, aby na ní Vaše dítě rádo sedávalo. V naší nabídce si můžete prohlédnout různé kousky, od těch vyloženě hravých, až po více univerzální a nadčasové - všechny ale spojuje jedno: ergonomie zaměřená na menší dětské postavy a nižší hmotnost, díky kterým se Vašim dětem bude se židlí snadno manipulovat. 
 


 

STUDENTSKÝ POKOJ JAKO ÚTOČIŠTĚ I VÝRAZ OSOBNOSTI


Odrostly-li už ale Vaše ratolesti hrám na princezny a na rytíře, dětské vybavení jim pravděpodobně přestalo vyhovovat, a je tak načase rozhlédnout se po nábytku, který dokáže vyslyšet potřeby jejich náročných mladých osobností. Nechte svého teenagera vyjádřit svůj unikátní styl některou z našich designových studentských sestav, které poskytnou prostor jeho individualitě!
 

  • Sportovec s potřebou úložného prostoru?
  • Fanoušek počítačových her, který potřebuje kvalitní stůl a herní křeslo?
  • Kreativní duše, která si potrpí na vytříbený design a estetiku instagramových postů?
     

Každému vyhovuje odlišný prostor a naše kolekce jsou připraveny poskytnout příjemné prostředí pro každého z nich. Řada z našich sérií je navíc opravdu nadčasových, a můžete je tak využít už od útlejších dětských let až po studentská léta na vysoké škole. Barevně neutrální série Vás neomrzí a dají se stylizovat pomocí výraznějších doplňků, které můžete obměňovat. Největší charakter prostoru samozřejmě stejně nakonec vždycky dodají osobní cennosti a stylizace Vaším dítkem samotným!

 


 

PONOŘIT SE DO PRÁCE NA KVALITNÍM KŘESLE
 

Náročné dospívání a s ním i náročné studijní povinnosti vyžadují vytvoření náležitého studijního prostředí. Jeho základem je pohodlně uzpůsobené pracovní místo, jehož nejdůležitější součástí je pracovní stůl s křeslem. Nedaří se Vašemu školákovi správně soustředit? Pro starší potomky se rozhodně vyplatí zainvestovat do takového křesla, které mu poskytne adekvátní pohodlí a možnost pohodlného sezení i u delší a náročnější práce. 

Křesla do teenagerovských studentských pokojů můžete vybrat v naší sekci kancelářských křesel, ve které najdete jak elegantní designové modely, tak i křesla zaměřená na funkce (tedy co největší možné pohodlí) nebo třeba na počítačové herní večery.

 

 

PO PRÁCI KOLÁČE, NEBO ASPOŇ POŘÁDNÝ ODPOČINEK!
 

Pokud však už teď víte, že k plnohodnotnému lenošení křeslo nestačí, a že se Váš teenager ke správné relaxaci potřebuje "rozvalit" na pohovce, doporučujeme porozhlédnout se po takovém sedacím nábytku, který je skladný, a vzhledem k velikosti většiny dětských pokojů co nejvíce multifunkční. Ideálně menší pohovce, křesle nebo, máte-li více štěstí na prostor, skladné rohové sedačce.


Naše široká nabídka zkrátka obsahuje vysněné pokojíčky menších i větších školáků.
Vytvořte s nimi ty nejlepší možné podmínky pro jejich šťastné a pohodové dospívání
naplněné kreativitou a nespoutanou fantazií!