LUMAX MÍŘÍ NA JIH:
OTEVÍRÁME SE BRNU A JEHO OKOLÍ

 

Konečně jsme se rozhodli vyslyšet Vaše žádosti a přání a s naší nejnovější prodejnou zamířit také na jižní Moravu: konkrétně do brněnské Kuřimi!
 

Mezi našimi prodejnami už dlouho scházelo místo snadno přístupné pro zákazníky z naší druhé největší metropole, potažmo celého Jihomoravského kraje, a tak jsme se rozhodli šířit naši síť směrem k Jadranu a otevřít pro Vás pobočku, která je přístupná pro každého, kdo ovládá hantec, ale také všechny ostatní z blízkého okolí. 

 

Náš nový showroom najdete na adrese Tyršova 2101/58A, 664 34 Kuřim, a slavnostně se pro Vás otevře již od pondělí 27. května 2024.
 

Zajímá Vás, jak naše nová pobočka vypadá? Propojujeme v ní krásu surových materiálů s luxusně elegantními prvky. Showroom jsme se rozhodli pojmout v co možná nejmodernějším duchu, takže jsme v interiéru pustili ke slovu industriální charakter vnitřních prostor a pracovali s odhalenými betonovými stropy společně s obnaženými funkčními prvky interiéru - elektrickými vedeními, vzduchotechnikou a dalšími detaily, které novému showroomu dodávají jeho jedinečný charakter. Protože si však v Lumaxu potrpíme na eleganci, doplnili jsme původní surové materiály glamour prvky v podobě mramorovaných podlah a jemných černých a zlatých detailů. A výsledek se dle našeho neskromného názoru opravdu povedl! Přijďte se přesvědčit, jak to tomuto originálnímu propojení v našem showroomu sluší.
 

ADRESA SHOWROOMU

Tyršova 2101/58A
664 34 Kuřim
 

PRACOVNÍ DOBA


 

 

Co na showroomu najdete? Přestože má online nakupování mnohé výhody, v Lumaxu věříme, že zejména při výběru sedacího nábytku se zkušenosti naživo zkrátka nic nevyrovná. Náš proškolený personál je proto na našich pobočkách připraven Vám předvést vlastnosti naší široké nabídky potahových látek, které si na prodejně můžete v klidu vyzkoušet, a přiblíží Vám zde také další funkce dovednosti, které naše sedací soupravy nabízejí. Na nové kuřimské pobočce se můžete těšit na celkem 15 našich nejoblíbenějších sedacích souprav, ale také nejpovedenějších novinek z roku 2024, takže se můžete těšit na ty vůbec nejaktuálnější a nejžádanější kousky z naší nabídky. Aktuální informace z pobočky můžete sledovat ZDE.
 

Přijďte se přesvědčit sami, co vše náš nový showroom nabízí a využít pomoc a zkušenosti našich zaměstnanců, kteří Vám s výběrem ochotně poradí! Těšíme se na Vás.

 

Sedací soupravy k vidění:

 

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ