S každým otevřeným showroomem rosteme - a naše pobočka v Liberci je podle našeho neskromného názoru ukázkou, že se nám to v poslední době opravdu daří. 
 

V květnu 2023 jsme pro Vás otevřeli tento již 3. showroom v České republice. V libereckém showroomu můžete shlédnout to úplně nejlepší, co Vám můžeme nabídnou - naše úplně nejprodávanější sedací soupravy z nabídky Lumax-nábytek.cz. Vystavené sedací soupravy jsme pro Vás pečlivě vybírali na základě pozitivních zkušeností s nimi, rozborů prodejnosti i přání Vás, našich zákazníků.
 

Nechybí zde náš top prodávaný produkt roku 2022Plaza XL, který se v naší nabídce
těší stále mimořádně přízni, ale ani jiné luxusní novinky, na které vsázíme v tomto roce.
Největší část expozice je věnována našemu stabilnímu obchodnímu partnerovi Wersal.

 

Všechny naše sedací soupravy jsou vysoké kvality, těší se nápaditým tvarům, luxusnímu zpracování i vychytávkám v podobě elektrických výsunů a funkcí relax. Všechny kousky, které na našem showroomu v Liberci můžete nalézt, naleznete v galerii na konci článku - pokud ale toužíte vidět specifický kousek, vždy doporučujeme předem na naší infolince telefonicky ověřit, zda se na showroomu stále nachází a nějaký šťastlivec Vám ji těsně před nosem nevyfouknul. ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎‎Na všech našich showroomech přistupujeme k našim zákazníkům tak, aby u nás byl nákup sedací soupravy zážitkem. Součástí prodejen je perfektně proškolený personál, příjemné prostředí a radost vybrat to pravé ořechové pro každého našeho zákazníka.


Naši kolegové Vám pomohou vybrat Vaši ideální sedací soupravu, její potahovou látku a vše ostatní tak, aby vše přesně odpovídalo Vašim představám a požadavkům. To vše s úsměvem a při dobré kávě, kterou pro Vás naše kolegyně rády připraví. Pravidelným zpříjemněním Vaší návštěvy jsou také akce nejrůznějšího typu: například drobné dárky při vytváření objednávek přímo na našich Showroomech. Vytvoření objednávky je rychlé a jednoduché a náš personál Vás jím od A do Z provede. Právě to je jednou z největších výhod návštěvy showroomu osobně: objednávku s Vámi vytvoří náš zaměstnanec, a Vy tak můžete být klidní, že vše bude objednáno a „naťukáno“ přesně tak, jak má být. Vašim úkolem už jen bude objednávku potvrdil emailem v klidu domova. Naše showroomy nepřijímají hotovost a není nutné hradit zálohy při objednávání zboží, peníze tedy prozatím můžete nechat doma. 
 

Srdečně Vás zveme do světa krásných a kvalitních sedaček v našem glamour showroomu v Liberci!

 

ADRESA SHOWROOMU 

Tatranská 912/2 Jeřáb, 460 07 Liberec

 

 

Pracovní doba showroomu

 



 

 

Sedací soupravy k vidění:

 

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

 

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

 

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

 

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

 

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

 

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

 

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

 

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ