SADA POLŠTÁŘKŮ POSO ZDARMA K NÁKUPU NA SHOWROOMU
 

* Odneste si z Vašeho nákupu na některém z našich showroomů designovou pozornost v hodnotě 1 800 Kč!

V Lumax nábytku si potrpíme na detaily a víme, že i ten nejkvalitnější nábytek nejlépe vynikne jedině společně se správnými doplňky. Proto jsme si pro každého, kdo je stejně jako my nenapravitelným milovníkem interiéru dotaženého do těch nejmenších detailů, připravili jako pozornost malý dárek. 
 

Pokud si na některém z našich showroomů v Olomouci, Praze, Liberci nebo Chomutově vyberete zboží v hodnotě přesahující 35 000 Kč, přidáme Vám jako dárek k Vašemu nákupu něco, co Vaše pohodlí dotáhne k naprosté dokonalosti: sadu tří exkluzivních designových polštářků v hodnotě 1 800 Kč

Nic totiž Vaše chvíle na nové sedačce nezpříjemní víc, než tohle nadýchané koncentrované pohodlí. Polštářky Vám nejen umožní vytvarovat si posezení ideálně odpovídající Vašim lenošícím preferencím, ale vnesou také do interiéru stylový harmonizující prvek, který dotáhne vyladění designu Vašeho domova k dokonalosti.

Polštáře jsou vyplněny mimořádně komfortní silikonovou výplní, která je poddajná, ale zároveň odolná, a potaženy jednou z našich momentálně nejoblíbenějších favoritek - hebkou látkou Poso s manšestrovou strukturou, která je ve světě potahových materiálů aktuálně velkým trendem. Vybrali jsme pro Vás kombinaci tří stylových odstínů: světlou béžovou, tmavší béžovourůžovou, které společně tvoří moderně laděnou paletu příjemných tlumených tónů.
 


* fotografie jsou ilustrační 
 

A jaké jsou přesné podmínky naší akce?
 

1) přijďte od pondělí 22.4. na některou z našich poboček v Olomouci, Praze, Liberci nebo Chomutově 

2) proveďte zde nákup v hodnotě přesahující 35 000 Kč (na našich showroomech u sebe nemusíte mít hotovost, objednávky lze uzavřít pouze prostřednictvím našeho systému)

3) a pak už se jen radujte z Vašich tří nových polštářů v kombinaci světle béžová + tmavě béžová + růžová, které Vám k nákupu zdarma připojíme, a společně s ním také doručíme!

 

 

A to je vše!



Akce je časově omezená, trvá od 22. dubna 2024 do 31. května 2024 nebo do rozdání zásob,
tak dlouho neotálejte, přijďte se o výběru osobně poradit s naším školeným 
personálem, a zároveň se nechat obdarovat. S výběrem Vám rádi pomůžeme
a navíc Vás odměníme těmito stylovými pomocníky, kteří elegantně podtrhnou 
styling Vašeho milovaného domova.