SHOWROOM: MÍSTO, KDE POMÁHÁME DÁT VAŠIM PŘEDSTAVÁM KONKRÉTNÍ TVAR

V prvním díle seriálu V ZÁKULISÍ LUMAXU Vám představíme místo, kam se můžete vydat vždy, když tápete v široké nabídce na trhu a potřebujete, aby Vám někdo kompetentně a s pochopením poradil – naše showroomy. Lumax nábytek v současnosti provozuje celkem 4 showroomy, na kterých je zaměstnáno celkem 17 proškolených zaměstnanců - naši síť se ale snažíme stále rozšiřovat, abychom Vám byli k dispozici co možná nejblíže Vašemu domovu. Naše aktuální showroomy se nacházejí v Olomouci, Praze, Liberci a Chomutově.



Naši zaměstnanci a zaměstnankyně se zde denně setkávají s nejrůznějšími zadáními, které Vám pomáhají vyřešit: potřebujete drobnou sedací soupravu do malého bytu, která ale bude rozložitelná a s úložným prostorem? Hledáte do Vašeho podkroví pohovku, která bude mít opravdu nízké opěrky zad? Nebo pro Vaše věčně rozdováděné mazlíčky potřebujete na nábytku odolnou potahovou látku, kterou bude možné snadno udržovat? Na všechny takové a mnohé další problémy zaměstnanci showroomů musejí znát řešení.

Jejich řádné proškolení trvá mnohdy i více než rok, protože seznámení s naší kompletní nabídkou je dlouhý proces, který navíc nikdy skutečně nekončí – naši výrobci každý rok přicházejí na trh s novinkami, které pro Vás pravidelně zařazujeme do nabídky, takže zaměstnanci showroomů všechny tyto proměny bedlivě monitorují a nové modely si osvojují, aby Vám je mohli co nejdříve kompetentně nabídnout. Navíc pro Vás na showroomech průběžně připravujeme různé akce, jako je například rozdávání Vánočních balíčků, soutěž o cashback a další, takže naši zaměstnanci musí být stále v obraze a zajišťují, aby se každá pozornost dostala ke svému adresátovi. 
 

Co dál musí zaměstnanci našich showroomů neomylně ovládat? 

1) PROSTOROVÁ PŘEDSTAVIVOST A CIT PRO DESIGN - Základním předpokladem práce na našich showroomech je všeobecná orientace v oblasti interiérového designu, která našim zaměstnancům pomáhá lépe porozumět Vašim očekáváním a sladit je s aktuálními trendy. Prostory, do kterých chcete nový nábytek umístit, bývají skutečně různorodé a vybrat do nich vhodný inventář je dovednost, která vyžaduje citlivost a schopnost vnímat prostor s porozuměním příjemným kombinacím barev, stylů i materiálů. 
 

2) NABÍDKA LÁTEK - Každý zákazník má jinou představu o tom, co od svého nábytku očekává - a pro sedací soupravy to platí dvojnásob. Nejedná se přitom pouze o jejich funkce, ale také potah, od kterého různí zákazníci vyžadují různé dovednosti. A protože v Lumaxu máme nabídku potahových látek skutečně širokou, kvalifikovaná orientace v ní je přednost, kterou u zaměstnanců pečlivě pěstujeme a oceňujeme. Látky mohou mít nejrůznější vlastnosti, a nejedná se vždy pouze o vzhled a strukturu - mohou mít různou otěruvzdornost, omyvatelnost, voděodolnost ad. Všechny tyto specifikace musejí mít zaměstnanci našich showroomů v malíku, aby Vám dokázali doporučit pro Vás tu nejvhodnější. 
 

     


3) RŮZNORODÁ NABÍDKA PRODUKTŮ - Protože se snažíme vyhovět co největší škále zákazníků, je naše nabídka skutečně různorodá. To s sebou však pro zaměstnance našich showroomů přináší o to větší výzvy - různí výrobci upřednostňují různé výrobní materiály a technologie, takže znalosti našich zaměstnanců musejí být skutečně rozsáhlé. Sedací soupravy, kterých máme na showroomech nejvíce, se vzájemně liší v rozměrech, materiálech, funkcích i potahových látkách, takže vytipovat pro Vás tu pravou je skutečně výzva!


Některé z našich mnoha sedacích souprav, vystavených na showroomech:
 

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

‎ ‎ ‎ Sedací souprava Monk New ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Sedací souprava Gappa ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Sedací souprava Amaro XL ‎ ‎ ‎‎ ‎‎ ‎‎ ‎‎ ‎ ‎  ‎‎‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Sedací souprava Plaza XL ‎ ‎ ‎‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎‎ ‎ ‎Sedací souprava Focus XL


4) ZÁKAZNICKÝ SERVIS - tou úplně nejdůležitější předností našich zaměstnanců je však kromě odborné kompetence také dovednost, které si ceníme nejvíce - tou je schopnost citlivě komunikovat se zákazníky, být vnímavý k jejich potřebám a požadavkům a umět poskytnout kvalifikované doporučení, které je pro daného zákazníka opravdu relevantní. Správná komunikace a ochota poradit je naší naprostou prioritou a základním stavebním kamenem každého z našich showroomů. Tak přijďte, těšíme se na Vás!
 

     



O práci na showroomech Vám v rozhovoru poví více naše dlouholetá kolegyně Božena,
která má zaměstnance na showroomech na starost a dohlíží na jejich precizní zaškolení: