PODZIMNÍ LENOŠENÍ S NOVOU SEDACÍ SOUPRAVOU

 

 

Dny se neúprosně krátí a pobyt venku brzy vyměníme za pohodlí vyhřátého domova, který se zase stane útočištěm před venkovními nečasy. Nepodceňte přípravu na podzimní lenošení a pořiďte si výhodně sedací soupravu, se kterou budou chladné dny útulnější!
 


V naší podzimní akci jsme se rozhodli zpříjemnit Vám nákup ještě o něco více a zkombinovat to nejlepší, co nabízíme: vybrali jsme pro Vás naše vůbec nejoblíbenější sedací soupravy, které Vám nyní za zvýhodněnou cenu přinášíme v našich nejoblíbenějších, a zároveň také nejkvalitnějších látkách
 

Dali jsme hlavy dohromady se zkušenými zaměstnanci našich showroomů a oddělením objednávek, abychom pro Vás sestavili výběr toho nejlepšího, co Vás, naše zákazníky, na našich prodejnách i eshopu oslovuje nejvíce. Modely i látky, které pro Vás vybíráme, jsou osvědčenými kombinacemi, které zákazníci při výběru nejvíce preferují, a které i našemu oku lahodí ze všech nejvíce. Zvýhodněnou nabídku látek naleznete při výběru potahu v konfigurátoru přímo u produktu ve skupině látek "AKCE". 


 

  • 1. Populární hvězda naší nabídky: rohová PLAZA v luxusní látce LETTO 

Sedací souprava Plaza se neomylně drží na první příčce oblíbenosti mezi našimi zákazníky, a to napříč jejich nejrůznějšími vizemi a požadavky. Může za to jednak její mimořádně elegantní design, který je natolik nadčasový, že působí v každém interiéru neuvěřitelně moderně, ale také bezkonkurenční relaxační funkce, mezi které patří elektrický výsun sedáku, přizpůsobení opěradel nebo záhlavníků. Prozkoumat její dovednosti můžete v samotném produktu Plaza L.

Nově Vám ji za příznivější cenu nabízíme v prémiové potahové látce LETTO, která nejen působí neuvěřitelně luxusně, ale má i skvělé technické vlastnosti, jako je omyvatelná impregnace nebo vysoký index otěru 100 000 cyklů.


 

  • 2. Luxusní LETTO podruhé na okouzlující a všestranné ARTE

Stejně jako Plaza je jednou z našich nejoblíběnějších sedaček také neobyčejná sedací souprava Arte, která je oproti Plaze určena také do interiérů s vyššími praktickými nároky. Je vybavena klasickým rozkladem spací plochy - poskytne Vám tak větší spací prostor pro příležitostné hosty. Také Arte disponuje polohovatelnými záhlavníky, především se však od jiných sedaček odlišuje designem, který který si nic nezadá s mimořádnou funkčností - Arte totiž disponuje také praktickým úložným prostorem.

Také ji Vám nově přinášíme v luxusním potahu Letto s indexem otěru 100 000 cyklů.


 

  • 3. Elegantní PALLADIO L v pet friendly látce TERRA

Po bok Plazy a Arte bychom mohli bez váhání zařadit také elegantní Palladio L, které si volíte zejména do minimalistických a moderních interiérů, ve kterých hraje hlavní úlohu jednoduchý nadčasový a vkusná elegance. Palladio stejně jako Plaza vyniká oblíbeným elektrickým výsuvem sedu, kterým můžete neocenitelně zvýšit komfort svého odpočinku, nebo během pár okamžiků vytvořit spací plochu. Palladio Vám nově nabízíme v akční látce TERRA, která je svým úžasným indexem otěru 100 000 cyklů a pet friendly úpravou skvělou volbou, pokud s Vámi domácnost sdílí chlupatí přátelé. 
 


 

  • 4. Klasický styl sedačky SAMOS a romanticky nadýchaný potah NOW OR NEVER

Samos je v naší nabídce relativním nováčkem, ale už nyní si svým příjemným klasickým designem získal srdce celé řady nadšených zákazníků. Kromě jeho příjemně tvarovaných opěrek zad vyladěných polohovatelnými záhlavníky od něj můžete čekat všechny důležité funkční dovednosti: v otomanu se ukrývá úložný prostor, pod sedadlem zase rozkládací plocha na spaní, takže Vám poskytne všechny důležité dovednosti.

Navíc se o Vaše pohodlí bude start bezkonkurenčně příjemná potahová látka, kterou jsme pro Samos vybrali: jedná se o jednu z našich největších favoritek, hebkou látku tzv. typu bouclé NOW OR NEVER, s neuvěřitelným indexem otěru 100 000 cyklů

 

 

 

  • 5. Prostornější varianta SAMOS II v bouclé potahu NOW OR NEVER podruhé

Samos jsme se Vám navíc pro jeho oblíbenost rozhodli nabídnou hned ve dvou velikostech, můžete si tak vybrat, která Vašemu interiéru a potřebám vyhovuje lépe. Prostornější varianta Samos II Vás potěší nejen vyšším počtem míst k sezení, ale také prostornější spací plochou, a je tak vhodnějším řešením pro rušnější domácnosti, ve kterých se život dokonce i v noci jen tak tak zastaví.

 

 

 

  • 6. Na vlně manšestrového trendu: FIORD M v okouzlující látce POSO

Pokud jste i Vy podlehli trendu tohoto roku, kterým jsou manšestrové potahy, nebojte se, nejste v tom zdaleka sami - zákazníci i my jsme z tohoto originálního materiálu nadšení a rádi s ním experimentujeme. Sedačka, které manšestr vyložené sluší, je podle nás přísně geometricky tvarovaná Fiord M - a protože jsme z její manšestrové podoby doslova nadšení, rozhodli jsme se Vám ji nabídnout v celé barevné paletě naší oblíbené manšestrové látky POSO s pet friendly úpravou a indexem otěru 35 000 cyklů. Fiord a Poso si podle nás zkrátka perfektně rozumí, tak, jako hrnek s podšálkem!

 

 

  • 7. Bezbřehé pohodlí prostorné KORFU II v hebké látce MONO

Pokud Vás však kromě designu posezení trápí také jeho velikost a hledáte takové, které dokáže usadit i velký počet členů domácnosti, nechali jsme si pro Vás to nejlepší na konec: prostorná Korfu II ve tvaru U je zkrátka sázkou na jistotu pro každý interiér, který obývá větší osob, jež spolu chtějí kvalitně trávit společný čas a potrpí si na pohodlí. Pro Korfu jsme vybrali příjemně hebký semišový potah Mono s indexem otěru 50 000 cyklů, který je navíc voděodolný, a bude tak skvělým společníkem rušných rodinných či přátelských setkání.
 

 

Nezmeškejte naši jedinečnou nabídku a pojměte podzim jako příležitost po hektickém létě své tělo adekvátně zrelaxovat a načerpat dostatek sil na zimu na nové sedací soupravě v některé z našich prémiových látek! Výběr jsme pro Vás pečlivě zvážili a můžete se spolehnout, že Vám v něm přinášíme skutečně to nejlepší, co se v naší nabídce nachází. Nejlepší referencí jsou spokojené recenze našich zákazníků, kteří se z vybraných sedacích souprav už dávno těší doma, připojte se do jejich spokojených řad!