Připravte se na návrat do školy s naším stylovým nábytkem do pokoje pro teenagery!

Léto se chýlí ke konci a je čas připravit se na další úžasný školní rok. A jak lépe zahájit školní sezónu než tím, že svému teenagerovi vylepšíte pokoj nábytkem, který je stejně cool jako on?

 

 

Pohodlné studijní prostory:

S blížícím se obdobím návratu do školy je čas ponořit se do světa učení, růstu a akademických úspěchů. A jak lépe se na tuto cestu vydat než vytvořením dokonalého studijního útočiště pro vašeho teenagera? Představujeme vám naši znamenitou řadu pohodlných studijních míst, která jsou navržena tak, aby proměnila všední hodiny studia v poutavé a produktivní sezení!

Naše ergonomické stoly a židle jsou ideální i pro dlouhé učení a kreativní brainstorming. Dejte sbohem nepohodlným židlím a přivítejte nábytek podporující soustředění!

 

Místo pro odpočinek:

Každý teenager potřebuje prostor, kde si může odpočinout. Chytře řešený nábytek se bez námahy přizpůsobí různým aktivitám - od filmových večerů s přáteli až po maratony samostatného čtení. Naše křesla, židle a sedačky promění jejich pokoj v dokonalé místo pro odpočinek. Velké knihovny a police pro ty kteří si rádi sednou ke knížce, nebo herní nábytek s LED osvětlením pro ty kteří se raději odreagují hraním her.

 

Personalizované pohodlí:

Náš nábytek se neomezuje pouze na podlahu, ale rozprostírá se i mezi stěnami a vertikálními prostory. Díky přizpůsobitelným policím, psacím stolům a skříním si váš teenager může vytvořit prostor, který vypráví příběh. Vystavte cenné vzpomínky a předveďte jejich úspěchy. Nechte svého teenagera vyjádřit svůj jedinečný styl díky naší široké nabídce materiálů a barev. 


Hodné Instagramu:

Digitální éra změnila způsob, jakým vzpomínáme. S naším nábytkem jako kulisou budou vzpomínky vašeho teenagera prošpikovány úžasnou estetikou. Každý pohled na tyto fotografie jim připomene prostor, který vystihuje jejich růst, sny a radost z toho, že jsou sami sebou. Udělejte z pokoje vašeho teenagera místo, které mu budou jeho přátelé závidět. 

 

Dobře navržený studijní prostor je víc než jen nábytek - je to katalyzátor osobního a intelektuálního růstu. Investicí do pohodlného studijního prostoru investujete do budoucnosti svého teenagera. Podporujete prostředí, kde se rozvíjí zvědavost, hledají znalosti a plní sny. Je to prostor, který odráží přesvědčení, že každý okamžik strávený studiem je krokem k lepším zítřkům.

 

 

 

Speciální nabídka pro návrat do školy:

U příležitosti začátku školního roku nabízíme exkluzivní slevu na kancelářská křesla do dětských pokojů!

 

Při objednávce dětského nábytku nad 20 000 Kč, Vám dáme slevový kód 50% na Kancelářská křesla.

Stačí si vybrat z naší nabídky a zavolat na infolinku 725 193 168, kde vám sdělí slevový kód

 

Nenechte si ujít příležitost dát svému pokoji pro teenagery svěží, funkční a báječnou proměnu.

Prohlédněte si naši online nabídku s nábytkem do dětských pokojů a udělejte z tohoto školního roku ten nejlepší!