PODLEHNĚTE KOUZLU ELEGANTNÍ I PRAKTICKÉ SEDACÍ SOUPRAVY APULLA

 

 

 

Sedací souprava by se dala s trochou nadsázky označit za snad úplně nejvytíženější kus nábytku v interiéru. Málokdy se v ní podaří koncentrovat opravdu všechny ideální vlastnosti, protože výběr se často musí podřizovat různým prostorovým i jiným omezením, a vybrat tak opravdu uspokojivě proto není snadný úkol. Jak ve své sedací soupravě propojit všechna naše přání?

 

 

Na našich showroomech v Olomouci, Praze, Liberci či Chomutově, nebo prostřednictvím infolinky Vám v Lumaxu s výběrem samozřejmě velmi rádi poradíme, dnes jsme se ale rozhodli Vám představit tip na jednu z našich opravdu oblíbených favoritek, která naše zákazníky na showroomech přitahuje už od prvního zahlédnutí a s přehledem se díky svým mnohým funkcím může rovnat s mnohem prostornějšími sedacími soupravami - představujeme Vám exkluzivní sedací soupravu Apulla. 

 

 

PŘÍJEMNĚ MINIMALISTICKÝ DESIGN

Apulla je výjimečná hned z několika důvodů - designéři u ní vsadili na odlehčený design, který v interiéru působí sofistikovaně a elegantně. Neobyčejný dojem pomáhá dosáhnou využití hned několika propracovaných detailů, které této jedinečné sedací soupravě propůjčují moderní, minimalistický náboj. Do Apully se na první pohled zamilujete díky jejímu rafinovanému prošitému lemování, které po celém obvodu sedačky podtrhuje ladné tvarování sedáků, opěradel i područek.
 

Lehkost jí dodávají elegantní 14 cm vysoké nožky vyrobené z černého kovu. Právě ty jsou v současnosti velmi oblíbeným doplňkem vlastníků robotických vysavačů, můžete si totiž díky nim klidně jen hodit nohy nahoru a úklid nechat na Vašem drobném společníkovi. Kromě toho jsou také neoddělitelnou estetickou součástí celého minimalistického provedení Apully.

 

 

PŘEKVAPIVÉ FUNKCE

Design ale není to jediné, co může Apulla svým početným příznivcům nabídnout. Je připravena pružně reagovat na potřeby i náročného zákazníka a skýtá v sobě spoustu dovedností, které jen můžete od moderní sedací soupravy očekávat. Její snadno přístupný úložný prostor dosahuje nebývalých rozměrů, takže se s ní nadále nebudete muset obávat nedostatku místa v bytě. 

Její spací plocha je již v základní verzi potažena látkou, kterou si při koupi zvolíte, takže se ani po rozložení nestane vadou na kráse Vašeho interiéru. Rozměry dosahuje příjemných 125 x 192 cm, což je dostatečná plocha pro příležitostné složení hlavy i dvou nocležníků. Díky rozkladu tzv. typu Delfin ji navíc zpod sedáku v mžiku snadno vysunete - Vaší pohostinnosti tak už bude stát v cestě maximálně nespavost Vašich sousedů.


Naprosto neocenitelnou vychytávkou jsou komfortní polohovatelné záhlavníky, které jsou skvělými pomocníky pro Vaše unavené večery, ve kterých máte chuť jen zabořit hlavu do polštáře a nerušeně do noci sledovat Váš oblíbený pořad. Oproti mnohým jiným sedačkám má Apulla polohovatelné záhlavníky instalovány na všech sedacích místech, takže bude poskytovat komfort každému podle jeho preferencí. Mechanismus umožňuje ukotvení záhlavníků v hned několika polohách, takže si můžete sezení přizpůsobit přesně tak, jak si Váš krk žádá.


 

 

JEDINEČNÉ SCHOPNOSTI

Proč ale Apulla na showroomech neomylně poutá pozornost našich zákazníků je především její celkové pojetí. Při své šířce 260 cmhloubce 215 cm se nejedná o právě velký kus nábytku, přesto Apulla na první pohled prozrazuje, že co se týče pohodlí, nedělá zdaleka žádné kompromisy. Místo v interiéru spoří díky úzké, avšak velmi pohodlné područce a podobně tvarovaným opěradlům, která však díky pevné borovicové konstrukci poskytují příjemnou oporu pro záda. Kvalitní výplně z PUR pěny na sedácích i opěradlech poskytují komfortní sezení, které je navíc umocněno příjemně tvarovanými prošívanými sedáky a ergonomickými opěrkami zad. Apulla zkrátka ve svém relativně malém těle poskytuje všechny příjemné vlastnosti, které u sedacích souprav podobných rozměrů nebývají pravidlem. Doplnit ji navíc můžete praktickým taburetem, který Vaše pohodlí posune ještě blíže k dokonalosti.