Možná rádi do sedačky usedáte, abyste posnídali u televizních zpráv, možná si tu rádi vychutnáváte odpolední kávu a koláč nebo mlsáte u sledování filmu. Ať už je cokoli z toho pro vás typické, berete-li si jídlo a pití do sedačky, malým nehodám, kdy se něco rozlije nebo rozmaže, bohužel nezabráníte. Možná ptáte, co můžete udělat pro to, aby se tyto nehody na vaší sedačce co nejméně podepisovaly…

 

 

 

Efektivní a ověřený způsob, jak chránit čalounění sedačky a eliminovat množství skvrn na něm, je přehoz.

Výhody přehozu na sedací soupravě

Přehoz ve velké míře ochrání čalounění vaší sedačky nejen před znečištěním různého původu, ale také před jeho poškozením, čímž vám zároveň pomůže prodloužit životnost vaší sedačky.

Komu pořízení přehozu na sedačku doporučujeme?

  • Rodinám s malými dětmi… Skvrny od umazaných ručiček jsou přesně to, čeho přehoz dokáže sedačku ušetřit.
  • Vám, kdo máte doma zvířecího mazlíčka, který smí na sedačku, a bojíte se poškození sedačky jeho drápky, znečištění tlapkami a srstí.
  • Vám, kteří se nechcete stresovat z každé malé nehody, jako je rozlité pití, utroušený kousek jídla či umazání od špinavého oblečení.

Běžné plédy a prošívané deky 

Jako přehoz se dá použít jakýkoliv pléd nebo prošívaná deka, kterou pořídíte v obchodě s textiliemi do domácnosti. V LUMAX nábytek však víme, že vám nevyhovuje, že použitím běžných plédů a dek změníte sedačce vzhled, a někdy se vám na sedačce ani nelíbí, ale protože dokážou plnit praktickou funkci, často je zde akceptujete. Také víme, že ani tak nejste úplně spokojeni, protože přehozy, příp. plédy, se shrnují a musíte je na sedačce porovnávat, aby držely na svém místě. Inspirovali jsme se vašimi výtkami a s přehozy od nás už vás nebudou trápit výše uvedené slabiny.

V čem jsou naše přehozy speciální?

V LUMAX nábytek šijeme přehozy na první pohled nenápadné. Šijeme je na míru vaší sedací soupravě – ve stejném materiálu, barvě, včetně shodného prošívání, jako je čalounění vaší vybrané sedačky a tak, aby velikostně pasovaly na vaši novou sedací soupravu.

 

Přehozy od nás pokrývají nejvíce namáhanou plochu, tj. sedací prostor. Jsou šité z pevného materiálu, určeného pro čalounění sedačky, a na sedačce drží zasunutím mezi sedák a opěrák. Nedochází tak k nechtěnému častému hrnutí.

 

Navíc, stejně jako potahová látka u sedacích souprav, i ochranný přehoz od nás disponuje vlastnostmi, jako je voděodolnost či omyvatelnost. Pokud se tedy něco vylije, tekutina neprosákne, jako by tomu tak bylo skrz běžný přehoz, a snadno se znečištění zbavíte otřením.

 

Pozn. Ušití přehozu si samozřejmě můžete vybrat v jiném materiálu, barevně kontrastním nebo s jinou strukturou podle vašich představ nezávisle na potahovém mateirálu sedací soupravy. Na výběr máte celou škálu struktur a barev potahových látek.

 

 

Pořiďte si vkusný a praktický přehoz na vaši sedací soupravu a užívejte si sedačky naplno a bez starostí. Navštivte náš showroom v Olomouci nebo v Praze, kde si naše přehozy můžete prohlédnout a na sedačkách vyzkoušet.

 

Lumax nábytek

 

Tip: Každý z vás, kdo provede objednávku na sedací soupravu do 31.3.2023, obdrží 10% slevu na přehoz. Více informací se dozvíte zde.